Info om behandlingar

Privatsittning

Mediumet öppnar upp till andevärlden innan klienten kommer. Sedan så sätter mediumet och klienten sig i ett avskilt rum där får klienten reda på meddelanden från anden. Det kan vara en närstående eller en avlägsen släkting eller en bekant. Det är andarna som bestämmer. Det tar ca 30min och allt blir inspelat.

Andlig healing

Mediumet öppnar upp till andevärlden och blir en kanal som anden som utför healingen använder. Klienten ligger bara på britsen medan anden utför healingen genom mediumet. Det tar 30min.

Medial undersökning och rening av hus (husrening)

Vid bokning säger klienten ingenting om vad som sker i hemmet. Mediumet öppnar upp till andevärlden innan ankomst. Mediumet kommer in och klienten håller tyst om vad som sker i hemmet. Mediumet känner av överallt och talar samtidigt om vad den får in. Mediet för över eventuella platsbundna andar.

Shamansk healing

Healern öppnar ett heligt utrymme vanligtvis före klientens ankomst. Klienten och healern sätter sig bredvid varandra och pratar. Healern tar reda på vad som ska helas. Klienten väljer en av healerns stenar och känner efter det som ska helas samtidigt håller stenen mellan händerna och blåser tre djupa lugna andetag på stenen. Healern får stenen av klienten och klienten lägger sig på britsen och slappnar av medan healern rensar energierna.

MLS Laser behandling

MLS Laser (Multiwave Locked System) är en ny innovativ behandling som kombinerar och synkroniserar specifika laserljus. Denna möjlighet till samverkan förstärker därmed alla kända positiva effekter som olika laserljus har vid behandling.

För närvarande är det ingen annan laser inom den traditionella laserterapin som är kapabel att som MLS jobba på cellnivå, minska svullnad, smärtstillande effekt, kraftfull anti-inflammatorisk effekt samtidigt och inom kort tid.

Den accelererar läkningsprocessen på allt från fotsmärta till nacksmärta. Den har även visat sig ha mycket bra effekt på sårläkning samt läkning efter kirurgi.

Vad gör lasern?

  • Den lindrar smärta.
  • Den minskar kroppens inflammationsreaktioner.
  • Den aktiverar viktiga komponenter för läkning via immunsystemet.
  • Den avlägsnar ärr i vävnad och simulerar vävnadstillväxt.
  • Laserljuset/fotonerna normaliserar ”sjuk” vävnad.
  • Om cellen är ”fullt frisk” drar den ingen nytta av laserljuset.
  • Laserljus har inga rapporterade sidoeffekter.

Att kunna placera denna fotonenergi exakt där den bäst behövs och de positiva effekterna den ger gör laserterapin till en av de bästa terapier som någonsin dokumenterats.

Redovisningar från USA visar att laserterapi och konventionell terapi tillsammans är en överlägsen behandlingsmetod jämfört med enbart konventionell terapi.

Vid karpaltunnelsyndrom ökade andelen med total lindring från 18,4% till 71,4%. Likartade resultat blev det vid behandling av akuta muskelskador och även av kroniska mjukvävnads- och muskuloskeletala störningar.